Kontaktnät i Italien

Kontaktnät i Italien


Vi har opbygget et netværk af gode professionelle business kontakter, som står til rådighed og som kan hjælpe dig hvis der skulle være brug for det. Alt hvad du skal vide for at begynde ”La Dolce Vita” i Italien.

Projektleder til renovering

Max Sørensen taler flydende engelsk, dansk og italiensk. Med god erfaring inde for byggeri, kan Max være din projekt leder på stedet, som kan hjælpe med vurderinger og priser fra mure, tømre, VVS flok og så videre. Max følger også arbejdet på stedet og sørger for at deadlines bliver overholdt.

Geometra

En Italiensk ”geometra” er en arkitekt/bygningsingeniør. En geometra håndterer også alle kontakter med myndighederne i forbindelse med bygger. Geometra kan give råd om det er lovligt/mugeligt at gennemføre forskellige bygge projekter, han står også for tekniske projekt tegninger og opretholder en regelmæssig kontakt med kommunen. Vi arbejder med forskellige geometras i forskellige kommuner, som kender grundigt til all region reglerne. Kontakt os for de seneste oplysninger gennem en skødeskrivning advokat.

Advokat

Gaetano Battaglini taler engelsk, og er en skødeskrivning advokat, der har specialiseret sig i salg af ejendomme.

Revisor

Cristiano Binaglia taler engelsk. Cristiano kan for eksempel hjælpe med skatte spørgsmål og det der skal til at starte et italiensk selskab op.

Bank Kontakt

Du har brug for en italiensk bankkonto, før du kan købe din ejendom i Italien; dette er for at du kan overføre depositum og agentur gebyr. Det er ikke let at åbne en konto i en italiensk bank, når du ikke er bosiddende, men vi kan hjælpe dig med dette på en hurtig og nem måde. Vi hjælper også dig til at starte en direkte debiteringsordning til regninger for elektricitet og gas.

Håndværkere

Vi kan anbefale håndværkere, som vi har erfaring med og tillid til. Ganske ofte taler de meget lidt engelsk, så vi anbefaler, at vores projektleder Max Sørensen er din stemme, for de bedste resultater.

Udlejning af din ejendom

Vi kender flere udlejere af lejligheder, som kan hjælpe dig med at få din ejendom udlejet hvis du ønsker det. Der er altid stor efterspørgsel om sommeren, et udlejningsfirmaer opkræver typisk en 15% provision.
www.bellaumbria.dk

Gartner

Vi arbejder med to gartnere, der har deres egne planteskoler. De kan give dig tips og råd, eller planlægge et besøg for at diskutere muligheder angående din have og omplantning af din have. Jeg har selv valgt den sidste mulighed.

Sprogskole

Se side To speak or not speak Italian

Vinfremstilling

Hvis du er interesseret i at have din egen vingård har vi mange kontakter, som kan give råd om vinfremstilling.

Madlavning

Kunne du tænke dig at lære om italiensk mad, kan vi anbefale restauranter, der organiserer madlavningskurser. Middeladerlig madlavning er et must!